Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Έλληνες οδηγοί


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής επιστρέφουμε και πάλι στον αγώνα για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Δεν θα ξεφύγει κανένας. Σήμερα θα λύσουμε ένα βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας με μερικά απλά βήματα. Ένα πρόβλημα που μπορεί από το απλά να σε κάνει να καντιλιάζεις τους γύρω σου μέχρι να εμφανιστεί στην Γη ο Λεβιάθαν μέχρι να σε βάλει κάτω από το χώμα.  Σήμερα  λοιπόν θα σωφρονίσουμε τους Έλληνες οδηγούς. Εσύ που το διαβάζεις αυτό αν έχεις δίπλωμα οδήγησης σίγουρα θα μας νιώσεις, αν δεν έχεις άντε και γαμήσου και θα μας καταλάβεις όταν το πάρεις.

Οι ελληνικοί δρόμοι είναι γεμάτοι από 4 κατηγορίες οδηγών: 1) τα μηχανάκια 2) τα μουνόπανα 3) τις γυναίκες και 4) τους φυσιολογικούς οδηγούς. Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τις 3 πρώτες κατηγορίες για να διασφαλίσουμε την ψυχική και μη υγεία της 4ης κατηγορίας.

Πρώτη κατηγορία: Τα μηχανάκια ή αλλιώς κάβουρες. Με τον όρο αυτό εννοούμε οτιδήποτε δίκυκλο κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους, από παπάκι μέχρι 1000άρα μηχανή. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: υπάρχει ένας αρχαίος νόμος του σύμπαντος που τους υποχρεώνει να είναι μπάσταρδοι. Συνήθως οδηγούνται από άντρες ηλικίας από 17 ως 60 και άσχημες γυναίκες. Χαρακτηριστικά τους είναι πως νομίζουν πως οι νόμοι έχουν δημιουργηθεί μόνο για τα αυτοκίνητα και πως  τους έχει κάνει μάγια ο Άγιος Γεώργιος ώστε να είναι αθάνατοι και να μην τους νοιάζει αν ρισκάρουν τρακάρισμα. Έρευνες του πανεπιστημίου του Μινσκ έχουν αποδείξει ότι ο ήχος της κόρνας και τα καντήλια που ακούν από τα αυτοκίνητα για τις μπινίες τους αυξάνει την έκκριση μιας ορμόνης, της γιατομπουτσίνης , που προκαλεί ένα απέραντο αίσθημα ευφορίας. Περεταίρω έρευνες απέδειξαν ότι για τους κάβουρες δεν υπάρχει σωτηρία.

Δεύτερη κατηγορία: Τα μουνόπανα. Εδώ θα πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός. Τα μουνόπανα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: στους ταρίφες και στους wannabe ταρίφες. Οι ταρίφες είναι αυτοί οι γλοιώδεις άπλυτοι τύποι στα κίτρινα αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να παρκάρουν ακόμα και στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού για να ξύσουν το κωλόσπυρο με το οποίο ξύπνησαν εκείνο το πρωί. Ψηφίζουν κατά κανόνα ΛΑΟΣ, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ  και Καμμένο, καπνίζουν Μάλμπορο κόκκινο και αποτελούν το δεύτερο πιο ενοχλητικό είδος ζωής πάνω στον πλανήτη μετά τα κουνούπια.  Οι wannabe ταρίφες είναι απλοί οδηγοί οι οποίοι έχουν φάει πολύ ξύλο από τους γονείς τους όταν ήταν μικροί και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους στον δρόμο. Το 95% αυτών λάδωσαν για να πάρουν δίπλωμα και θα καθαρίζανε και χέστρα με την γλώσσα αν χρειαζόταν προκειμένου να μην κοπούν. Εάν είσαι και συ ένας από αυτούς που χώνονται στις άλλες λωρίδες με την πρώτη ευκαιρία ή πηγαίνεις από την λέα στην εθνική όταν έχει μποτιλιάρισμα, ανήκεις και συ στους wannabe ταρίφες και η τιμωρία σου μαλάκα θα είναι παραδειγματική.

Τρίτη κατηγορία: Γυναίκες. Και προτού μας πείτε μισογυνικά γουρούνια, σκεφτείτε τις παναγίες που κατεβάσατε την τελευταία φορά που χάσατε το φανάρι επειδή έβαζε κραγιόν και δεν ξεκίνησε εγκαίρως. Περίεργο είδος ζωής, συνήθως συναντάται με το ένα χέρι στο τιμόνι, στο άλλο χέρι το κινητό και να μιλάει ακατάπαυστα με την συνοδηγό κολλητή της. Είναι αδίστακτες, θα κάνουν ακόμη και όπισθεν στην Κηφισίας αν χάσανε το στενό στο οποίο έπρεπε να στρίψουν. Στο 95% των περιπτώσεων στις οποίες δυσκολεύουν την κυκλοφορία απλά θα σε γράψουν στο μουνί τους και θα συνεχίσουν να σε ενοχλούν.

Τέταρτη κατηγορία: οι φυσιολογικοί οδηγοί. Πρόκειται για όλους αυτούς που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, καθώς οδηγούν ευγενικά  και χωρίς να νευριάζουν κανέναν.  Θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο για τους υπόλοιπους οδηγούς. Είναι το μόνο είδος οδηγών που επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Άρθρο 4 §1: Με συνοπτικές διαδικασίες απαγορεύεται αυστηρά η κυκλοφορία οποιουδήποτε δικύκλου (με εξαίρεση τα ποδήλατα) στους ελληνικούς δρόμους. Οι ιδιοκτήτες τους είναι υποχρεωμένοι να τα παραδώσουν σε αρμόδια υπηρεσία του κράτους ως αποζημίωση υποχρεούνται να φάνε ένα μεγάλο μπολ με εμετό καμήλας και wasabi ως τιμωρία για το πόσο δυσκόλεψαν την ζωή του καημένου Έλληνα οδηγού.

Άρθρο 4 §2: Έρευνες του πανεπιστημίου της  Αντιλαμπάντ απέδειξαν  ότι για τους ταρίφες δεν υπάρχει ελπίδα σωφρονισμού.  Απαγορεύεται λοιπόν άμεσα η κυκλοφορία ταξί σε οποιονδήποτε δρόμο της χώρας και οι ταρίφες θα θανατωθούν με βρασμό σε ένα γιγαντιαίο καζάνι στην Πλατεία Συντάγματος. Για τους wannabe ταρίφες όμως υπάρχει ελπίδα, προτού η σαπίλα τους εξαπλωθεί κι άλλο σαν γάγγραινα. Θα δημιουργηθεί ένας στρατός από Χάμερ με ατσαλένιο προφυλακτήρα σαν και αυτό που θα κυκλοφορούν στους δρόμους και όποτε βλέπουν wannabe ταρίφες θα έχουν το δικαίωμα να τους τρακάρουν και να τους κάνουν το αμάξι φυσαρμόνικα. Με αυτήν την μέθοδο πιστεύουμε ότι οι wannabe ταρίφες θα εξαλείψουν τελείως από τους ελληνικούς δρόμους.

Άρθρο 4 §3: Για τις γυναίκες η λύση είναι απλή. Την μέρα που θα ανέβουμε στην εξουσία όλες οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να παραδώσουν το δίπλωμά τους στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Δημιουργούνται ειδικές εξετάσεις για γυναίκες με διαφορετική προετοιμασία και βαθμό δυσκολίας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι γυναίκες οδηγοί είναι σε θέση να μιλάνε στο κινητό και να βάζουν κραγιόν στον πάτο τους ή όπου αλλού θέλουν χωρίς παράλληλα να ενοχλούν την κυκλοφορία. Εάν συλληφθούν ξανά να διαταράσσουν την κυκλοφορία, η τιμωρία τους θα είναι μια συρτή βόλτα σε όλο το λεκανοπέδιο ενώ είναι δεμένες πίσω από ένα Ντάτσουν τσιγγάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου